handel 3a (functies en taken )


Deze cursus leidt je op tot assistent logistiek medewerker.
De baas van de assistent is de logistiek .
De baas van de logistiek medewerker is de logistiek .
De baas van de teamleider is de logistiek .
De baas de supervisor is de .


Assistent logistiek medewerker:
Je met: laden, lossen, zorgen voor de opslag van goederen: dit zijn slechts enkele van jouw werkzaamheden. Als assistent logistiek medewerker werk je meestal in teamverband en altijd onder van een verantwoordelijke of leidinggevende.

Logistiek medewerker:
Als logistiek medewerker laad, los en controleer je binnenkomende en uitgaande goederen. Ook je orders, sorteer je goederen, maak je ze klaar en plaats je ze in magazijnlocaties. Verder werk je mee aan het beheer van de opgeslagen goederen, vul je documenten in en controleer je deze.

Logistiek teamleider:
Als logistiek teamleider zorg je ervoor dat de verschillende taken in een magazijn op de juiste manier, op en volledig worden uitgevoerd. Je zet de juiste bedrijfsmiddelen en de juiste medewerkers in en je ervoor dat iedereen zich houdt aan de gestelde procedures

Logistiek supervisor:
Dan zorg je er voor dat alles goed loopt. Je de planning, uitvoering en beheersing van de hele goederenstroom in het warehouse. Je houdt er rekening mee dat de kosten zo laag mogelijk moeten blijven en de opslag van de goederen zo efficiënt en effectief mogelijk moet gebeuren. De inrichting van het magazijn en ook het aansturen van de valt onder jouw taak.

Vestigingsmanager:
Een bedrijfsleider, ook wel een of filiaalhouder/-beheerder genoemd, geeft leiding aan een bedrijf. Bij grotere ondernemingen zoals winkelketens of banken neemt hij het beheer van een van de vestigingen voor zijn rekening.